Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Doğan Kökdemir Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Başkent Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Dekanı ve sosyal psikolojinin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Doğan Kökdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haber Türk Psikologlar Derneği tarafından duyuruldu.

Yayınlanma:
Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Doğan Kökdemir Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Üniversite ve akademik camianın tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Doğan Kökdemir, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kökdemir'in vefat haberini Türk Psikologlar Derneği sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Türk Psikologlar Derneği'nin yönetim kurulunda görev alan Kökdemir, sosyal psikoloji alanında değerli katkılarıyla tanınıyordu.

Prof. Dr. Doğan Kökdemir'in Anma Töreni ve Son Yolculuğu

Prof. Dr. Doğan Kökdemir için 6 Aralık 2023, Çarşamba günü Bağlıca Kampüsü'nde Prof. Dr. İhsan Doğramacı Konferans Salonu'nda anma töreni düzenlenecek. Törenin ardından Kökdemir, Karşıyaka Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Prof. Dr. Doğan Kökdemir'in Akademik Yaşamı ve Katkıları

1969 doğumlu olan Prof. Dr. Doğan Kökdemir, ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun oldu ve doktorasını Ankara Üniversitesi'nde sosyal psikoloji alanında tamamladı. Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Türk Psikologlar Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış olan Kökdemir, akademik dünyada sosyal psikoloji alanında tanınan ve saygın bir isim olarak biliniyordu. Akademik camia, Kökdemir'in vefatıyla önemli bir bilim insanını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.