Samsun'da Üniversite Öğrencisi Evinde Ölü Bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde, Somali uyruklu bir üniversite öğrencisi evinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak.

Yayınlanma:
Samsun'da Üniversite Öğrencisi Evinde Ölü Bulundu

Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir olayda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi 3. sınıf öğrencisi 26 yaşındaki Somali uyruklu Saıd Abdınnasır Jama, kaldığı öğrenci evinde arkadaşları tarafından hareketsiz halde bulundu. Olay, Azerbeycan Caddesi üzerindeki öğrenci evinde meydana geldi.

Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Jama'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Jama'nın cansız bedeni, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunda belirleneceği bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Jama'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği evde ve çevresinde incelemelerde bulunarak, olayın nasıl gerçekleştiğini ve Jama'nın ölümüne neden olan faktörleri araştırıyor. Bu olay, özellikle üniversite öğrencileri arasında endişe ve üzüntüye neden oldu. Jama'nın ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilenirken, olayın aydınlatılması için yapılan çalışmalar devam ediyor.