Pazartesi günü okullar tatil edilecek mi?

Hava durumu hâlâ soğuk ve karlı olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Kasım Pazar gününe kar yağışı uyarısı yaparken, bu durumun 27 Kasım Pazartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor. İstanbul'da ise bu durumun okulları etkileyip etkilemeyeceği merak konusu. İstanbul Valisi Davut Gül'ün bu konudaki açıklaması bekleniyor.

Yayınlanma:
Pazartesi günü okullar tatil edilecek mi?

Geçen haftanın başında, İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmüş, ancak sıcaklıklar daha sonra mevsim normallerine dönmüştü. Ancak, İstanbul Valisi Davut Gül, 26 Kasım Pazar günü için kar uyarısı yaparak vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı. Gül, olası riskler konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

27 Kasım Pazartesi Okul Var Mı?

Ayrıca, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, hafta sonunda İstanbul'da sıcaklıkların 9 derece birden düşmesi bekleniyor. Pazar gecesi başlayacak olan fırtınanın Pazartesi günü etkisini sürdürmesi öngörülüyor. Ancak Pazartesi günü için okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.