Ölümlü Dünya 2 Gişe Rekorları Kırarak Vizyona Hızlı Giriş Yaptı

"Ölümlü Dünya"nın devam filmi olan "Ölümlü Dünya 2", vizyona girdiği ilk üç gün içinde büyük bir başarıya imza atarak gişe rekorları kırdı. Film, Mermer Ailesi'nin kiralık katil olarak geçen hayatını ve yeni maceralarını anlatıyor.

Yayınlanma:
Ölümlü Dünya 2 Gişe Rekorları Kırarak Vizyona Hızlı Giriş Yaptı

Beş yıl önce seyirciyle buluşan ve fenomen bir yapım haline gelen "Ölümlü Dünya" filminin devamı olan "Ölümlü Dünya 2", sinema severlerle buluştu. Film, vizyona girdiği ilk üç gün içerisinde dikkat çekici bir gişe başarısına imza attı.

Fenomen Filmin Devamı: Ölümlü Dünya 2

"Ölümlü Dünya 2", Anadolu Tat 1071 adında bir lokanta işleten ve nesillerdir kiralık katil olarak çalışan Mermer Ailesi'nin hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Alper Kul, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler yer alıyor. Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin birlikte yazdığı film, geçtiğimiz Cuma günü seyirciyle buluştu.

Gişe Başarısı ve Filmin Konusu

Box Office Türkiye verilerine göre, "Ölümlü Dünya 2" ilk gününde 110 bin seyirciyi aşarak, bir yerli film adına en yüksek Cuma başlangıcına imza attı. İkinci film, ilk filmin Cuma günü gişesini %300 oranında aşarak büyük bir başarı elde etti. TAFF Pictures ise filmin ilk üç gününde 401.240 izlenmeye ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Filmin konusunda ise, Mermer Ailesi'nin her bir üyesi kendi sorunlarıyla boğuşuyor. Serhan, hamile eşi Begüm'ü yeni yaşamlarına alıştırmakta zorlanırken; Serhat, hayatında bir kadın eksikliği hissediyor ve Gazanfer ailesini örgüte karşı bir arada tutmaya çalışıyor. Zafer'in örgütün eline düşmesiyle aile, ona kavuşmak için eski bir dosttan yardım alarak son bir vurguna girişiyor. "Ölümlü Dünya 2", aile bağları, suç ve dramı iç içe geçiren bir hikaye sunuyor.