MasterChef kim elendi? 26 Kasım 2023 MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı

MasterChef All Star’da yoğun bir eleme yaşandı. Kırmızı takımın kaptanı Batuhan, eleme potasına giren isim oldu. Hasan ve Barbaros ilk turda başarı sağlayarak potadan kurtuldu. İkinci aşamada Esra birinci çıkarken, Alican ise hastalıkla verdiği mücadele sonucunda yarışmaya veda etti.

Yayınlanma:
MasterChef kim elendi? 26 Kasım 2023 MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı

MasterChef All Star, eleme gecesiyle sarsıcı bir döneme girdi. Yarışmanın son 11 yarışmacısından biri daha hayallerine veda etti. İlk kez altı kişilik bir eleme potasıyla karşı karşıya kalındı ve bu potada finale kalan isim belirlendi.

Kırmızı Takımın Kaptanı Elemeye Girdi

Mavi takımın hemen hemen tamamı eleme potasına girdi ve kırmızı takımın kaptanı Batuhan, son eleme adayı oldu. Altı isim arasında Alican, Dilara, Batuhan, Esra, Hasan ve Barbaros yer aldı.

İki Aşamalı Eleme Mücadelesi

İlk aşamada yaratıcı tabaklar çıkarmak için bottarga ve kuzu kulağı kullanıldı. Bu aşamayı başarıyla geçen isimler potadan kurtuldu. Hasan ve Barbaros ilk turda dikkat çekerek potadan çıkan ilk isimler oldular.

İkinci aşamada Danilo şefin tabağı ''Linguistico''yu yapmak için mücadele verildi. Esra birinci çıkarken, Batuhan ikinci ve Dilara üçüncü oldu. Alican ise 12. olarak yarışmaya veda etti.

masterchef-all-star-da-yarismaya-veda-eden-isim-16570464-3829-amp.jpeg

Hastalıkla Mücadele Ve Veda

Alican, mücadelesini anlatırken, Herediter Anjioödem hastalığıyla savaşının yarışmaya etkisine değindi. Bu zorluğa rağmen dimdik durmaya çalıştığını belirterek yarışmadan ayrıldı.