İYİ Parti İçindeki İddialara Dikbayır ve Esma Bekar'dan Yanıt

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın TV100 canlı yayınında ortaya attığı iddialara Esma Bekar'dan yanıt geldi. Bekar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu belirtirken, hukuki süreç başlatacaklarını dile getirdi. Dikbayır'ın parti lideri Meral Akşener'in aile fertlerinin ve kendisinin banka hesaplarını incelettirdiği, belediyelerle iş ilişkisi iddialarıyla ilgili Bekar'dan gelen yanıt, tartışmaların seyrini değiştirebilir.

Yayınlanma:
İYİ Parti İçindeki İddialara Dikbayır ve Esma Bekar'dan Yanıt

İYİ Parti içindeki tartışmalar, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın TV100 canlı yayınında dile getirdiği iddiaların ardından yeni bir boyut kazandı. Dikbayır'ın partinin önde gelen isimlerinden Esma Bekar hakkında ortaya attığı iddialara yanıt Bekar'dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve asılsız olduğunu belirterek hukuki süreç başlatacaklarını dile getirdi.

Dikbayır'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aile üyelerinin banka hesaplarını incelettiği ve belediyelerle iş ilişkilerine aracılık ettiği yönündeki iddialarının yanı sıra, Esma Bekar'ın Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili araştırmalar yaparak Dikbayır'ın iş ilişkilerini sorguladığı öne sürülmüştü.

Dikbayır, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yayında, İYİ Parti'nin Mali İşler Başkanı Sedat Aksakallı ile aralarında geçen bir diyaloğu paylaşmıştı. Aksakallı'nın, Esma Bekar'a para verdiğini belirtmesi üzerine Dikbayır, bu durumu sorgulamış ve parti içindeki bu tür iddiaların kaynağına dikkat çekmişti.

Bekar'ın bu açıklamalarıyla birlikte, iç politikada önemli bir gündem maddesi olan İYİ Parti içi çekişmeler ve iddialar, kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor. Bu yeni gelişme, partinin iç dinamiklerini ve geleceğini etkileyecek potansiyele sahip gibi görünüyor.