İstanbul'da Metro İstasyonları Hizmet Dışı

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklama, İstanbul Valiliği'nin kararı gereği M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda belirtilen istasyonların geçici olarak kapatıldığını bildirdi.

Yayınlanma:
İstanbul'da Metro İstasyonları Hizmet Dışı

'M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı' ve 'F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda, alınan İstanbul Valiliği kararı sonucunda belirtilen istasyonlar kapatıldı. Bu kapsamda, Taksim ve Şişhane istasyonları ile İstiklal Caddesi giriş-çıkışları şu an için hizmet vermiyor. Bu durumun ne zaman sona ereceği konusunda ise ikinci bir duyuruya kadar bir bilgi paylaşılmadı. Taksim istasyonunda durmayarak seferlerine devam edecek araçlar, bu istasyonları geçecek.

'İkinci Bir Duyuruya Kadar Kapalı'

Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, “İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda 25 Kasım Cumartesi günü saat 12.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir” denildi.