Gaziantep'te Sis Nedeniyle Meydana Gelen Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralandı

Gaziantep-Nizip karayolunda yoğun sis sebebiyle meydana gelen trafik kazasında bir yolcu minibüsü ile vinç çarpıştı, 9 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Yayınlanma:
Gaziantep'te Sis Nedeniyle Meydana Gelen Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralandı

Gaziantep'te etkili olan yoğun sis, ciddi bir trafik kazasına sebep oldu. Gaziantep-Nizip D-400 karayolunda meydana gelen kazada, bir yolcu minibüsü kontrolsüz dönüş yapan bir vince çarptı.

Kaza Detayları ve Yaralıların Durumu

Kazada, Erol D. kontrolündeki 27 ASH 050 plakalı minibüs, Cengiz G.'nin kullandığı 27 AC 209 plakalı vince çarparak kaza yaptı. Kazanın ardından olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan 9 kişiyi hastanelere sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazaya İlişkin Soruşturma Başlatıldı

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi de yönlendirildi. Meydana gelen trafik kazasıyla ilgili olarak resmi bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenleri ve sorumlularının belirlenmesi için gerekli incelemeler yapılıyor. Bu kaza, özellikle yoğun sis ve zor hava şartlarında trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.