Eskişehir'de kayıp gençlerin cansız bedenleri bulundu

Eskişehir'de, 1 Aralık'tan beri kayıp olarak aranan 2 genç, otomobille yaptıkları kazada yaşamlarını yitirdi. Yapılan çalışmalarda, iki gencin kullandığı otomobilin, İmişehir Mahallesi'nde bir su arıtma tesisine ait alana devrildiği belirlendi. Kazada hayatını kaybeden gençlerin cansız bedenleri, araçta bulundu.

Yayınlanma:
Eskişehir'de kayıp gençlerin cansız bedenleri bulundu

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde geçtiğimiz cuma günü yaşanan trajik bir kazada Ümit Yaşar Çetin (24) ve Bilal Kuru (22) hayatını kaybetti. İki genç, 26 AHD 335 plakalı otomobille ilçeden ayrıldıktan sonra aileleri tarafından kayıp olarak bildirildi. Yapılan aramaların ardından, Odunpazarı ilçesine bağlı İmişehir Mahallesi'nde bir su arıtma tesisinde kazaya karışmış bir araç bulundu.

Kaza Detayları ve Sonrası

İlk incelemelerde, kaza yerinde bulunan iki kişinin, kayıp olarak aranan Ümit Yaşar Çetin ve Bilal Kuru olduğu tespit edildi. Cuma günü saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracın yaklaşık 5 metre yükseklikten su arıtma tesisine düştüğü belirlendi. Kazada Çetin'in araç yanında, Kuru'nun ise yaklaşık 60 metre uzakta bulunduğu anlaşıldı.

Ailelerin ve Soruşturmanın Durumu

Kaza haberini alan iki gencin aileleri, olay yerinde büyük üzüntü yaşadı. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından, Ümit Yaşar Çetin ve Bilal Kuru'nun cenazeleri, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Bu trajik olay, toplumda büyük bir üzüntüye sebep oldu ve trafik güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.