Donald Trump'ın Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor: The Apprentice Filmi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yaşamı ve iş dünyasındaki serüveni, "The Apprentice" adlı yeni bir filmle sinemaya aktarılıyor. Marvel filmlerinden tanıdığımız Sebastian Stan, Trump'ı canlandırırken, yönetmen koltuğunda Cannes ödüllü İranlı Ali Abbasi oturacak. Filmin kadrosunda Jeremy Strong ve Maria Bakalova gibi önemli isimler de yer alıyor.

Yayınlanma:
Donald Trump'ın Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor: The Apprentice Filmi

Donald Trump'ın Beyaz Perde Yolculuğu: Donald Trump'ın hayatının anlatılacağı "The Apprentice" adlı film, eski ABD Başkanı'nın 1970'li ve 1980'li yıllarda New York'ta nasıl bir gayrimenkul imparatorluğu kurduğunu ve avukatı Roy Cohn ile olan ilişkisini ekranlara taşıyacak. Filmde Trump karakterini canlandıracak olan isim, Marvel filmleriyle tanınan ABD'li oyuncu Sebastian Stan olacak. Yönetmenlik koltuğunda ise Cannes Film Festivali'nde ödül almış İranlı Ali Abbasi yer alacak.

the-mcus-sebastian-stan-will-play-a-young-donald-trump-in-up-t1jf.jpeg

Filmin Yıldız Kadrosu ve Senaryo

Filmde, HBO'nun popüler dizisi Succession'da rol alan Emmy ve Altın Küre ödüllü Jeremy Strong, Roy Cohn karakterini üstlenecek. Oscar'a aday gösterilen Maria Bakalova ise Trump'ın ilk eşi Ivana Trump'ı canlandıracak. Trump ve Ivana'nın 1992 yılında gerçekleşen boşanmaları da filmde işlenecek. Filmin senaryosunu ise Gabriel Sherman kaleme alacak. "The Apprentice", Donald Trump'ın iş ve özel hayatına dair bilinmeyen yönleriyle seyirciye yeni bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor.

Film Trump'ın 70'li ve 80'li yıllarda New York'ta gayrimenkul imparatorluğu kurma serüvenini ve avukat Roy Cohn ile ilişkisini konu alacak.

Strong filmde Cohn'u, Bakalova ise Trump'ın ilk eşi Ivana'yı canlandıracak. Trump ile Ivana 1992 yılında boşandı. Filmin senaryosunu ise Gabriel Sherman üstlenecek.