Dilan Polat Davasında Yeni Gelişme: Fenomenlere Yurt Dışı Yasağı

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik devam eden soruşturma kapsamında, "Şampiyonlar Ligi" adlı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı ve bu kişilere yurt dışı yasağı getirildi.

Yayınlanma:
Dilan Polat Davasında Yeni Gelişme: Fenomenlere Yurt Dışı Yasağı

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik kara para aklama suçlamasına ilişkin soruşturma sürerken, sosyal medyada gündeme gelen ve fenomenlerin yer aldığı yemek masası fotoğrafıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 2019 yılında çekilen ve Dilan Polat tarafından "Şampiyonlar Ligi" olarak adlandırılan fotoğrafta yer alan tüm fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Fenomenlere Yurt Dışı Yasağı

Soruşturma kapsamında, Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Alagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan ve Yavuz Selim Korkut gibi isimlere yurt dışı yasağı konuldu. Bu gelişme, fenomenlerin sosyal medya ve kamuoyu gündeminde yer almasına neden oldu.

Fenomen Eylül Öztürk'ten Açıklama

Fenomen Eylül Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendisine yurt dışı yasağının geldiğini ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini belirtti. Öztürk, "Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Öztürk, kendisinin zaten yurt dışında olduğunu ve bu durumun nasıl ele alınacağını anlamadığını da dile getirdi.

Bu gelişme, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin davasının yanı sıra, sosyal medyada etkin olan fenomenlerin de yasal süreçlere dahil edilmesi açısından dikkat çekiyor. Soruşturmanın ilerleyen günlerde nasıl şekilleneceği ve fenomenlerin durumlarının ne olacağı kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

hakkinda-sorusturma-baslatilan-fenomen-eylul-ozturk-murat-agirel-i-paylasti-sona-yaklasiyoruz.png

hakkinda-sorusturma-baslatilan-fenomen-eylul-ozturk-murat-agirel-i-paylasti-sona-yaklasiyoruz-1.png