BUDO Seferleri Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle İptal Edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve İstanbul ile Bursa arasında sefer yapan BUDO deniz otobüslerinin, kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. İptal olan seferler ve saatleri ayrıntılı olarak verildi.

Yayınlanma:
BUDO Seferleri Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle İptal Edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), İstanbul ve Bursa arasında karşılıklı olarak düzenlenen deniz otobüsü seferlerini, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti. BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamada, iptal edilen seferlerin saat ve güzergahları detaylı bir şekilde belirtildi.

İptal Edilen BUDO Seferleri

İptal edilen seferler arasında saat 10.00'deki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), 12.55'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya), 16.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 16.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 19.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 19.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri yer alıyor.

Ayrıca, sabah saatlerinde planlanan 08.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) seferleri de kötü hava koşulları sebebiyle yapılamadı. Yolcuların, planlarını bu iptalleri göz önünde bulundurarak yapmaları öneriliyor.