Aydın Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ameliyat Sırasında Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Çine İlçesi Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, göbek fıtığı ameliyatı sırasında 50 yaşında yaşamını yitirdi. Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleşen bu üzücü olay sonrası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taziye mesajları yayınladılar.

Yayınlanma:
Aydın Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ameliyat Sırasında Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Çine İlçe Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 50 yaşında, göbek fıtığı ameliyatı sırasında hayatını kaybetti. Dinçer, Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi'nde bu ameliyatı geçirirken yaşamını yitirdi. Daha önce karaciğeri yetmezliği nedeniyle nakil işlemi geçiren Dinçer, karaciğer naklinden sonra sağlığına kavuşmuş ve görevine devam etmişti.

Enver Salih Dinçer, üç dönem boyunca Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Çine Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştü. Kontrol amacıyla Malatya’ya giden Dinçer’in doktorları tarafından göbek fıtığı teşhisi konulmuş ve tekrar ameliyata alınmıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Dinçer'in cenazesi, işlemlerin ardından Çine’de toprağa verileceği bildirildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayınladılar. Kılıçdaroğlu, Dinçer için "Yol arkadaşımız, Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim" ifadesini kullanarak başsağlığı diledi.