Alanya'da Trajik Kaza: Anne ve Küçük Oğlu Hayatını Kaybetti

Alanya'da, yaya geçidinde yaşanan trafik kazasında, 30 yaşındaki Fatma İhtiyar ve 2 yaşındaki oğlu Anıl İhtiyar hayatını kaybetti. Fatma İhtiyar'ın yanındaki diğer iki çocuğu kazadan yara almadan kurtulurken, cip sürücüsü M.K. gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Alanya'da Trajik Kaza: Anne ve Küçük Oğlu Hayatını Kaybetti

Alanya Haber'de yer alan habere göre; Alanya, Uğrak Mahallesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen elim bir trafik kazası, bir anne ve oğlunun hayatını kaybetmesine sebep oldu. 33 ASK 82 plakalı cipin sürücüsü M.K., 3 çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma İhtiyar ve 2 yaşındaki oğlu Anıl'a çarptı. Olay yerine hızla intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, Fatma İhtiyar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kazanın Detayları

Anıl İhtiyar ise kaldırıldığı Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan yara almadan kurtulan Fatma İhtiyar'ın diğer iki çocuğu 7 yaşındaki Abdulah ve 4 yaşındaki Emir, olayın şokunu yaşadı. Sürücü M.K. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Fatma İhtiyar'ın çocuklarıyla birlikte kardeşini ziyarete gittiği sırada bu trajik kaza meydana geldi. Bu üzücü olay, Alanya'da büyük bir üzüntüye neden oldu.