Togg'dan Yepyeni Kredi Fırsatı: 800 Bin TL'ye 0 Faiz!

Togg, elektrikli SUV modeli T10X için çok özel bir kredi kampanyası başlattı. Sadece dört gün sürecek olan bu kampanya, 800 bin TL'lik kredi için %0 faiz imkanı sunuyor. 20 Mayıs'ta sona erecek olan bu fırsat, sınırlı sayıdaki araç için geçerli olacak.

Yayınlanma:
Togg'dan Yepyeni Kredi Fırsatı: 800 Bin TL'ye 0 Faiz!

Detaylarla Dolu Bir Finansman Kampanyası

Togg, yerli ve milli otomobili T10X'i avantajlı kredi seçenekleriyle tüketicilere sunmaya devam ediyor. Kampanya, belirli bir adet T10X için geçerli olup, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 12 ay vade ile 800 bin TL kredi kullanımında %0 faiz fırsatı sağlıyor. Ayrıca, tercih eden tüketiciler için 30 ay vade ile %1,99 faizli kredi seçeneği de mevcut. Bu kampanya, 20 Mayıs Pazartesi günü saat 23.59'a kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için sürecin devamında aktif siparişe sahip olmak ya da belirtilen tarihe kadar ön siparişi tamamlamak gerekiyor.

7/24 Kolay Sipariş İmkanı

T10X modeli için siparişler, Togg'un dijital platformu Trumore üzerinden günün her saati verilebiliyor. Sipariş vermek için App Store, Google Play ya da App Gallery'den Trumore uygulamasını indirmek ve bir kullanıcı ID'si oluşturmak yeterli. T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak; sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak teslimatlar hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek.