Michael Jackson'ın Hayatını Anlatan Film 18 Nisan 2025'te Vizyonda!

Dünya tarihinin en büyük pop ikonlarından biri olan Michael Jackson'ın hayatını anlatan film, 18 Nisan 2025'te vizyona girecek. Filmde, Michael Jackson'ı yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak ve yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua oturacak.

Yayınlanma:
Michael Jackson'ın Hayatını Anlatan Film 18 Nisan 2025'te Vizyonda!

Michael Jackson'ın hayatını konu alan film, 18 Nisan 2025'te sinemaseverlerle buluşacak. Bu büyük prodüksiyonda, ünlü şarkıcıyı kendi yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak. Filmin yönetmenliğini ise 'İlk Gün' (Training Day) ve 'Adalet' (The Equalizer) filmleriyle tanınan Antoine Fuqua üstlenecek.

Film Çalışmaları ve Dünya Prömiyeri

Jaafar Jackson, geçen sene sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, amcası Michael Jackson'ın hikayesini hayata geçirmekten duyduğu gurur ve onuru dile getirmişti. Film, Michael Jackson'ın 20 milyon satan kült şarkısı 'We Are The World'ün yapım aşamasına odaklanacak. Filmin dünya prömiyeri, 19 Ocak'ta Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirilecek. Filmin hazırlıklarına ise 22 Ocak'ta başlanması bekleniyor.

Bu film, Michael Jackson'ın müzikal mirasını ve sanatsal etkisini yeni nesillere aktarmanın yanı sıra, pop tarihinin en etkileyici figürlerinden birinin yaşamını ve başarılarını da gözler önüne serecek. Jaafar Jackson'ın başrolde olması ve Antoine Fuqua'nın yönetmenliğiyle, film Michael Jackson hayranları ve sinema tutkunları için merakla beklenen bir yapım olacak.