Puff Daddy'e Cinsel Saldırı Davası

Rapçi Sean "Diddy" Combs'a, 1991'de uyuşturucu verilip cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla bir kadın tarafından dava açıldı.

Yayınlanma:
Puff Daddy'e Cinsel Saldırı Davası

ChatGPT

ChatGPT

Puff Daddy olarak da bilinen Combs'a yönelik cinsel saldırı suçlamaları devam ediyor. BBC, Combs'un eski partneri Cassandra "Cassie" Ventura'nın suçlamalarının ardından yeni bir dilekçeyle karşı karşıya.

Şikayet dilekçesinde, Joi Dickerson-Neal adlı bir kadın, Combs ile bir randevuda buluştuğunda cinsel saldırıya uğradığını iddia ediyor. Rapçiye, kendisiyle birlikte şehirdeki işleri halletmek için "zorla" eşlik ettiği ve uyuşturucu vererek kendisini zor durumda bıraktığı öne sürülüyor.

Neal, yaşadığı bu olayın ardından hayatının etkilendiğini ve ciddi psikolojik sorunlar yaşadığını belirtiyor. Ancak Combs'un temsilcisi, bu iddiaları "uydurma ve inanılır olmayan" olarak nitelendiriyor.

Dava, New York eyaletinde cinsel saldırı mağdurlarının zaman aşımına uğramış olaylar için dava açabileceği sürenin son gününde başlatılmış. Bu süreçte Neal'in avukatları, müvekkillerinin Combs'un yarattığı zarardan hala etkilendiğini vurguluyor. Ancak Combs'un avukatları ise bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını savunuyor