Emre Mor, Fatih Karagümrük'te Golle Döndü

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük'e kiralanan Emre Mor, Süper Lig'in 25. haftasında Pendikspor karşısında takımının ilk golünü atarak yeni takımında golle tanıştı.

Yayınlanma:
Emre Mor, Fatih Karagümrük'te Golle Döndü

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Pendikspor'u ağırladı. Mücadele, Karagümrük'ün 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın dikkat çeken ismi, kısa süre önce Fenerbahçe'den ayrılarak Karagümrük'e katılan Emre Mor oldu.

Emre Mor, Golle Tanıştı

Karşılaşmanın 31. dakikasında Emre Mor, takımını öne geçiren golü kaydederek Karagümrük taraftarlarına gol sevinci yaşattı. Bu gol, Mor'un Karagümrük'teki ikinci dönemindeki ilk golü oldu ve takımına kritik bir üç puan kazandırdı.

Maçın Golleri

Karagümrük'ün gollerini 31. dakikada Emre Mor ve 76. dakikada Güven Yalçın kaydetti. Mor'un golü, sol kanattan gelişen bir atak sonucu Valentin Eysseric'in asistiyle geldi. Eysseric, ceza sahası solundan kale alanı önüne ulaştırdığı pasla Emre Mor'u buldu ve Mor, yakın mesafeden ağları havalandırdı.

Emre Mor'un Performansı

Emre Mor, 2021-2022 sezonunda da Karagümrük forması giymiş ve 29 maçta 6 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti. Fenerbahçe'den ayrılıp Karagümrük'e dönen milli futbolcu, yeni dönemindeki ilk golünü atarak takımına değerli bir katkı sağladı ve önümüzdeki maçlar için umut verdi.