CHP, 242 Seçim Çevresinde Adaylarını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 242 seçim çevresinde daha belediye başkan adaylarını açıkladı.

Yayınlanma:
CHP, 242 Seçim Çevresinde Adaylarını Açıkladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), dün Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nde (PM) 242 seçim çevresinde adaylarını belirledi.

İstanbul'da bazı ilçe başkan adayları açıklandı

İstanbul'da ise bazı ilçe belediye başkan adayları açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul'daki bazı ilçe adaylarını paylaşarak, "Birlikte anlamlı bir başarıya imza atmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

CHP, yerel seçimlerde iddialı bir tutum sergiliyor. Parti, 2019 yılındaki yerel seçimlerde İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin yanı sıra birçok ilde başarılı sonuçlar elde etmişti. CHP, bu seçimlerde de benzer bir başarıyı yakalamayı hedefliyor.

İmamoğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

CHP Parti Meclisi’nde belirlenen İstanbul ilçe belediye başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Birlikte anlamlı bir başarıya imza atmak için çalışacağız.

Başakşehir: Mesut Öksüz
Bayrampaşa: Hasan Mutlu
Beyoğlu: İnan Güney
Çatalca: Erhan Güzel
Eyüpsultan: Mithat Bülent Özmen
Gaziosmanpaşa: Hakan Bahçetepe
Güngören: Temel Akkoç
Sancaktepe: Alper Yeğin
Silivri: Bora Balcıoğlu
Şile: Özgür Kabadayı
Tuzla: Eren Ali Bingöl
Üsküdar: Sinem Dedetaş