Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Bölümünden İlk Fragman İzleyiciyi Şok Etti!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi "Kızılcık Şerbeti", oyuncu kadrosu ve hikayesiyle cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Dizinin merakla beklenen 46. bölümünde yaşanacak gelişmeler ve karakterler arasındaki gerilimler, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Yayınlanma:

"Kızılcık Şerbeti" dizisi, her bölümüyle izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. 12 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 46. bölümün 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümünde, Abdullah ve Alev'in gizli aşkının ortaya çıkması ve ailelerin tepkisi ön planda.

46. Bölümde Yaşanacak Gerilimler

Dizininfragmanında, Abdullah ve Alev'in neşe içinde vakit geçirdiği görülüyor. Ailelerin bir araya geldiği yemek masasında ise gerilim yükseliyor. Pembe'nin, Ertuğrul ve Nursema'nın önceden tanıştığını açıklaması, merak uyandırıcı bir detay olarak öne çıkıyor. Abdullah ve Ömer arasındaki gerilim de dikkat çekerken, Alev'in nezarethanede karşısına çıkan Pembe ve Görkem'in Ömer karşısındaki iki farklı hali de tanıtımda yer alıyor. Sosyal medya, bu olaylarla çalkalanmaya başlarken, izleyiciler tarafından yorum yağmuruna tutuluyor.

kizvli.webp

Önceki bölümde Abdullah'ın Pembe ile olan ilişkisi karışık bir hal alırken, Alev ve çevresindeki insanları ailesinden uzak tutmaya çalışıyor. Nilay bu süreçte ona yardımcı olurken, Ömer, Kıvılcım'a ayrılık nedenlerini itiraf ediyor. Ancak Kıvılcım bu itirafı kabul etmeyerek Ertuğrul ile ilişkisine devam etme kararı alıyor. Rüzgar ve Pembe arasındaki dostluk ise günden güne gelişiyor. "Kızılcık Şerbeti"nin 46. bölümü, tüm bu olaylarla birlikte izleyicilere unutulmaz bir akşam vaat ediyor.