Kibariye'den Acı İtiraf: 13 Yaşındayken İstismar Edildim

Ünlü şarkıcı Kibariye, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programında, 13 yaşındayken maruz kaldığı istismarı ve zorlu çocukluk dönemini anlattı. Kibariye, sahnede geçirdiği zor zamanları ve aile içi şiddetle ilgili deneyimlerini paylaştı.

Yayınlanma:
Kibariye'den Acı İtiraf: 13 Yaşındayken İstismar Edildim

Kibariye, müzik kariyerinde "Lafı mı Olur", "Sen Oyna", "Gidemem" ve yeni şarkısı "Manyak" gibi parçalarla tanınan bir isim. Yakın zamanda Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına katılan Kibariye, çocukluk dönemine ait acı dolu anılarını paylaştı.

Genç Yaşta Yaşadığı Travmalar

Kibariye, henüz 13 yaşındayken Muğla'da bir genç tarafından istismara uğradığını anlattı. Olayın ayrıntılarına değinen şarkıcı, bir gün yemeğine atılan uyku ilacı nedeniyle kötü bir olay yaşayacağını düşündüğünü, ancak Zeyno adlı bir kadının kendisini kurtardığını ifade etti. Ayrıca, bu olayın ardından ailesine mektup yazarak onları durumdan haberdar ettiğini belirtti.

Kibariye, "Kötü muameleye maruz kaldın mı?" sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Kaldım, seneler önce Muğla'da çocuğun biri bana aşık olmuş saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerimi koparmıştı çok korkmuştum. O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Düğmelerim falan yırtılmış. Zeyno Abla vardı o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı? Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü bir darbe atlatıyordum. Neredeyse kötü şeyler olacaktı. Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez."

Aile İçi Şiddetle Mücadele

Kibariye, babası tarafından şiddet gördüğünü de açıkça dile getirdi. Babasının onu kemerle dövdüğünü anlatan Kibariye, annesine olan sevgisini ve onu ne kadar çok önemsediğini vurguladı. Kendi çocuğuna hiçbir zaman şiddet uygulamadığını belirten Kibariye, çocukluk döneminde yaşadığı zorluklardan dolayı huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamakta zorlandığını ifade etti. Kibariye'nin bu açıklamaları, yaşadığı zorluklara rağmen müziğe olan tutkusunu ve güçlü karakterini ortaya koyuyor. Kibariye "Annemi alıp göğsümün içinde saklayabilirim. O derece seviyorum. Kardeşlerimi de öyle. Ölmüş birinin arkasından bu kadar konuşulmaz günaha giriyorum ama babam beni çok dövdü. Kemerle sırtıma vurardı. Babamı da annemi de çok seviyorum. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim. Ben huzurlu ve mutlu değildim" diye konuştu.