Ferman Toprak Gözaltına Alındı!

'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısı ile milyonlar tarafından tanınan Ferman Toprak hakkında akıl almaz bir iddia ortaya atıldı. 5 katlı lüks villasının tadilatını yapan işçileri sopa ve silah kabzasıyla darp ettiği öne sürüldü. Toprak, polis tarafından gözaltına alındı. Yaralanan ve hastaneye kaldırılan işçilerden biri ise konuyla ilgili "Silahın kabzasıyla vurdu. Canımızı zor kurtardık" dedi.

Yayınlanma:
Ferman Toprak Gözaltına Alındı!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, Beykoz'daki 5 katlı lüks villasında yaşanan bir olay nedeniyle gözaltına alındı. Show Haber'in haberine göre, Toprak'ın villasının tadilatında çalışan işçileri darp ettiği iddia ediliyor. İşçilerle 1,5 milyon TL maliyet üzerinde anlaşan Toprak'ın, daha sonra fikir değiştirerek işçilere 800 bin TL ödeme yapacağını söylediği ve bunun üzerine çıkan tartışma sonrası işçilere sopa ve yumrukla saldırdığı iddia edildi.

Saldırıya uğrayan işçilerden biri, "Yanındakiler arabayla inip silah çekti. Toprak da silahın kabzasıyla vurdu." dedi. Başka bir işçi de "Silahını çekmişsen vur o zaman dedim. Silahın kabzasıyla vurdu. Canımızı zor kurtardık. Arkadaşımı da dövdü" dedi.

1648974.webp

İşçilerin Yaşadığı Saldırı ve Sonrasında Gelişen Olaylar

Saldırıya uğrayan işçilerden birinin ifadesine göre, Toprak'ın yanındakiler arabadan inip silah çekti ve Toprak da silahın kabzasıyla vurdu. Başka bir işçi ise "Silahını çekmişsen vur o zaman" dediğini ve Toprak'ın silahın kabzasıyla vurduğunu anlattı. Saldırı sonrası canlarını zor kurtardıklarını ifade eden işçiler, polise giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından işçiler hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerine gelerek Ferman Toprak'ı gözaltına aldı. Bu olay, Toprak'ın halk arasındaki imajını ve ünlü bir şahsiyet olarak toplum üzerindeki etkisini olumsuz yönde etkileyebilir.