Emre Karayel'in Annesi Türkan Onat Vefat Etti

"Kardeşlerim" dizisinin başarılı oyuncusu Emre Karayel, annesi Türkan Onat'ın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Karayel, daha önce 2022 yılında babası Öcal Karayel'i de kaybetmişti.

Yayınlanma:
Emre Karayel'in Annesi Türkan Onat Vefat Etti

Türk televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan Emre Karayel, üzücü bir haberle sevenlerini yasa boğdu. Karayel, "Kardeşlerim" dizisiyle devam eden kariyerine gölge düşüren bir acıyla karşı karşıya kaldı: Annesi Türkan Onat'ın vefatı.

Emre Karayel'den Duygusal Veda

Karayel, annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurarak, duygusal bir veda mesajı paylaştı. "Annemiz Türkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir. Toprağın bol mekânın cennet olsun anacım. Allah gani gani rahmet eylesin," ifadelerini kullandı. Bu mesaj, Karayel'in yaşadığı derin üzüntüyü ve acıyı yansıtıyor.

fffffffffffffffff-8yvn.webp

Karayel Ailesindeki İkinci Büyük Kayıp

Emre Karayel, bu acı olayla birlikte son iki yıl içinde ikinci kez büyük bir kayıp yaşadı. 2022 yılında babası Öcal Karayel'i kaybeden oyuncu, şimdi de annesi Türkan Onat'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Karayel'in bu zor zamanlarında sevenleri ve takipçileri, sosyal medya üzerinden başsağlığı ve destek mesajlarıyla yanında olduklarını gösteriyorlar. Bu, Karayel ailesi için zor bir dönem olmakla birlikte, Emre Karayel'in güçlü duruşu ve hayata tutunma çabası takdirle karşılanıyor.

Emre Karayel Kimdir?


1972 senesinde o zamanlar Adana'ya bağlı olan Kadirli ilçesinde dünyaya gelen Emre Karayel, ilk okulu Adana'da tamamlamış sonrasında yatılı olarak Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yatılı okulda okumanın kendisine kendi kararlarımı verme gibi çok fazla şey kazandırdığını ifade etmiştir. Liseden mezun olduktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni kazanmış fakat buradaki eğitimini yarıda bırakarak Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yapmıştır. Ankara'da üniversite okurken tiyatro ile tanışmış ve orada oyunculuğa karşı yeteneği olduğunu fark etmiştir.

1999 senesinde üniversiteden mezun olduktan sonra TRT’de çocuk programlarında profesyonel kuklalar oynatarak çalışmaya hayatına başladı. İlk kez kamera karşısına ise 2000 senesinde TRT ekranlarından yayımlanan "Ablam Böyle İstedi" isimli diziyle geçti. Daha sonra 2003 senesinde o zamanların reyting rekoru kıran dizisi "Bir İstanbul Masalı" , 2007'de "Kurtlar Vadisi" ve 2008 yılında ise 9 sene boyunca yer aldığı "Bir Kadın Bir Erkek" gibi öne çıkan yapımlarda karakterlere hayat verdi.

Yanında sakız çiğnenmesine tahammül edemediği, Adana'da atları olduğu ve hayvanları çok sevdiği, ailesine düşkün olduğu, müzik konusundaki yeteneklerinin de öne çıktığı bilinmektedir. 2010 yılında şarkıcı Öykü Gürman ile ilişkisi başlamış fakat 2.5 sene sonra ayrılma kararı almışlardır. Ayrıca bir dönem kumarda 100 bin dolar kaybettiği ile ilgili iddialar basında yer bulmuştur.