Gece onaylandı! Emeklilere Ek Ödeme Verilecek: Cumhurbaşkanı Canlı Yayında Açıkladı

Emekli maaş alan vatandaşlar için yapılan yeni ödemelerde, Cumhurbaşkanı tarafından da duyurusu yapılan ödemeler yarın itibariyle başlayacak.

Yayınlanma:
Gece onaylandı! Emeklilere Ek Ödeme Verilecek: Cumhurbaşkanı Canlı Yayında Açıkladı

Emekli maaş alan vatandaşlar, yarından itibaren tek ödemeli kredi kampanyasına katılmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirmek için banka müşterisi olması durumunda işlemlerin hızlı bir şekilde yapabilecekler ve Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları üzerinden yapacakları tüm işlemleri ile birlikte kredi alabileceklerdir. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru sonrasında nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara belirtilen şartlar dahilinde kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte hemen verilmektedir.

Devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyen tüm vatandaşlar, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapabilirler.

Emekliye ek ödeme kredi başvurusu nasıl yapılır?

Emekliye ek ödemeli olarak verilecek olan kredi kampanyasında daha önce kredi kullanıp, düzenli ödemeler yapan vatandaşlara öncelik tanınacaktır. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyen vatandaşlar, 36 ay vadeli 40000 TL'ye kadar gelir belgesiz, bu limit üzerindeki kredilerde ise gelir, belgeli işlem yapabilirler.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz kredi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşların emekli maaş hesapları üzerinden alınacak olan bu krediler ile birlikte hemen aynı gün içinde işlem yapılacağı açıklandı. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden nakit kredi başvurusu yapmak için bankaların resmi internet sitesi üzerinde açılan ihtiyaç kredisi başvuru formlarını doldurarak, ne kadar onay alacağınızı da görebilirsiniz.

Emekli olan kişiler için başlatılan bu kampanya aynı zamanda uzun süredir sigortalı olarak çalışan vatandaşların daha önce kamu bankaları üzerinden kredi almış olmaları durumunda da katılabilecekleri bir kredi kampanyası olarakta bilinmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, yapmış olduğu bu kampanyalarda, sizlere en düşük faiz oranlarından yararlandırarak kredi imkanları sağlamaktadır.